Job description

Bij de werkmaatschappij FrieslandCampina Cheese, Butter & Milkpowder, onderdeel van de Business Group FrieslandCampina Butter & Milkpowder in Noordwijk (Groningen) zoeken we een   kwaliteitsgerichte operator verpakkingen  

 

Als ambitieuze Operator Verpakkingen ben je een onmisbare schakel van ons team in Noordwijk. Je legt je toe op alle verpakkingswerkzaamheden volgens voorschriften en aanwijzingen, bovendien bedien je en controleer je de diverse productielijnen. Met grote nauwkeurigheid bewaak je de lijnvoorraden en controleer je het (on)verpakte product in de diverse verschijningsvormen aan de hand van het kwaliteitszorgsysteem.

 

Bij eventuele afwijkingen grijp je adequaat in. Kleine storingen signaleer en verhelp je snel en je houdt proceslijsten bij. Hygiëne is bij ons van groot belang, schoonmaken van de installaties en werkomgeving is een primaire taak. Als resultaatgerichte Operator Verpakkingen ben je werkzaam in teamverband en bereid andere werkzaamheden binnen de locatie te verrichten. Zoals problemen oplossen of meedenken in verbeterteams teams.

 

Je komt met voorstellen tot verbeteringen van bijvoorbeeld lijnrendement en grondstoffenrendement. Met strakke hand bedien je de palletiseerrobots. En de productiegegevens verwerk je zelfstandig in het ERP-pakket. We zijn op zoek naar jou, want jij bent een enthousiaste teamgenoot die initiatiefrijk en probleemoplossend te werk gaat. Je bent bereid tot het volgen van opleidingen en bereid om in 2-3 of 5-ploegendienst aan de slag te gaan.

 

Wil jij de dynamische wereld van FrieslandCampina ontdekken? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

  • Een afgeronde MBO IV opleiding bij voorkeur in de richting voeding, procestechniek of algemeen operationeel technicus en/of VAPRO-C procestechniek;
  • Goede kennis van Nederlands in woord en geschrift, goede automatiseringskennis is een pre;
  • Heftruck certificaat of bereidheid deze te behalen.

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over FrieslandCampina? Neem dan contact op met Richard Eekhout, Hoofd Produktie & Logistiek, tel. 06 229 34032.