Job description

Processen optimaal laten verlopen, dat is waar je goed in bent. Denk daarbij aan geautomatiseerde processen zoals melkstandaardisatie, filtratie, indampen en drogen van diverse melkpoeders. Tijdig en correct voer je product- en procescontroles uit volgens de geldende instructies en indien nodig stuur je resoluut bij. Je voorkomt, spoort op en verhelpt (middelgrote) storingen en voert eerstelijns onderhoud uit. Daarnaast assisteer je de Technische Dienst bij grote storingen en draai je, ook buiten ploegtijden, mee in verbeter- en efficiencyprojecten. Veilig werken en hygiëne zijn cruciaal, dus hou je de procesinstallaties en je werkomgeving altijd goed schoon. Met een scherpe blik signaleer je procesverbeteringen en zet die om in verbetervoorstellen, individueel of in een verbeterteam (WCOM). Strikt als je bent, werk je altijd volgens de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP, Milieu en Veiligheid.

 

Functie-eisen

  • Minimaal afgeronde mbo4-opleiding, bij voorkeur AOT richting levensmiddelentechnologie
  • Aantoonbare kennis op het gebied van procestechniek, zoals filtratie, indampen, sproeidrogen en poedertransport
  • Ervaring in de zuivelindustrie is een pre
  • Bereid om in volcontinudienst te werken (5 ploegen), inclusief feestdagen
  • Kennis op het gebied van WCOM, OEE, continu verbeteren en 5S is gewenst
  • Teamspeler die ook zelfstandig kan werken, met de eigenschappen pro-actief, nauwkeurig en stressbestendig
  • Herken jij jezelf in bovenstaande? Ontdek dan de dynamische wereld van FrieslandCampina en kom ons team in Lochem versterken!

Arbeidsvoorwaarden

 

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest