• Netherlands, Rotterdam
  • Supply Chain - Make
  • Professional Job
  • Full-Time
Apply

Short description

Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken – ruim 30 – bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Voor de locatie Maasdam zijn wij op zoek naar een allround Monteur

A job that matters

Providing food for the world’s growing population is a huge challenge. We aim to serve more people, while producing less waste. At the same time, we need to secure a profitable balance between the supply of milk from farmers and product demands from consumers. Every step in our Supply Chain is vital to the success of the entire chain and of FrieslandCampina as a company.

Job description

FrieslandCampina Maasdam is een moderne fabriek met veel  geautomatiseerde lijnen, ontworpen voor het produceren van verse, vloeibare, zuivel producten in diverse verpakkingen voor de consumentenmarkt.

 

Jij als Allround Monteur

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel de geplande- en storing werkzaamheden in de dagverse productieomgeving.  Jouw vakgebied beslaat uit alle voorkomende mechanische en elektrotechnische werkzaamheden van procestechniek tot bestuur- en regeltechnieken. Je bent zelfstandig in het uitvoeren van  correctief en preventief onderhoud. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM. Als Allround Monteur ben je verantwoordelijk voor een deelgebied van de fabriek en beheer je de bijbehorende technische documentatie met als doel om de kwaliteit van het machine park te verbeteren. Als Allround Monteur begeleid je de monteurs van derden zodat zij veilig en hygiënisch te werk gaan.

 

Hoe ga je dit doen?

Veilig, bij FrieslandCampina staat veilig werken voorop! Om dit waar te maken bieden we jou diverse tools aan om veilig te kunnen werken. Als Allround monteur ben je niet alleen, je werkt nauw samen met je collega monteurs en werkvoorbereider, samen verdeel je de werkzaamheden en stem je de juiste opvolging af. Voor jouw deelgebied waar je verantwoordelijk voor bent heb je regelmatig afstemmingsmomenten met je collega’s. Je neemt deel aan het werkoverleg en aan verbeterteams.

Een uitdagende en afwisselende baan! Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit het werken aan technische installaties en vindt het leuk om samen met je collega’s de locatie op een technisch hoogwaardig niveau te houden. Je bent proactief en werkt accuraat zodat de productievoortgang is gewaarborgd. Deze werkzaamheden voer je na een inwerkperiode uit in een vierploegendienst. De reguliere bedrijfstijd is van zondagavond 22.00 uur tot zaterdagmiddag 14.00 uur. 

 

Contact informatie

Heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met Kirill Lomonov, Maintenance Manager. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Gerben.vandalen@frieslandCampina.com

 

 

Contact information

Related vacancies