• Netherlands, Workum
  • Supply Chain - Make
  • Professional Job
  • Full-Time
Apply

Short description

Voor onze locatie in Workum zijn we zijn op zoek naar iemand die ons machinepark in topconditie houdt… neem jij de uitdaging aan?

A job that matters

Providing food for the world’s growing population is a huge challenge. We aim to serve more people, while producing less waste. At the same time, we need to secure a profitable balance between the supply of milk from farmers and product demands from consumers. Every step in our Supply Chain is vital to the success of the entire chain and of FrieslandCampina as a company.

Job description

Workum hoort bij locatie Dronryp en is onderdeel van de businessgroup Ingredients. De businessgroep Ingredients is een wereldleider op het gebied van ingrediënten en oplossingen op basis van zuivel en planten. Onze ingrediënten zijn voor de sectoren Baby & Medical, Performance & Lifestyle, Food & Beverage, Pharmaceutical en Animal Nutrition.  De hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid van onze producten is de topprioriteit.

 

Workum & Dronryp zijn productielocaties van o.a. babyvoeding. We maken met ongeveer 80 collega’s verschillende poederproducten in 2 fabrieken die beschikken over indampers, drogers en filtratietechnieken waarbij voldaan moet worden aan de strengste hygiëne-eisen (Dry-Blend).

 

De poederfabriek in Workum is verbonden met de kaasfabriek in Workum, de grootste kaasproductielocatie in West-Europa! In Workum kunnen we dan ook nooit stil staan en zijn er altijd mooie uitdagingen.
Zie jij het als een uitdaging dat je mede verantwoordelijk bent voor de productie van een Ingredients fabriek in het netwerk van FrieslandCampina Ingredients?

 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Het is maandagochtend om 6:00 uur als de wekker gaat. Je bedenkt je geen seconde om op te staan en richting je werk te vertrekken, want vandaag begint het groot onderhoud aan de machines voor de bereiding en verpakking van poeder. Je bent al enige tijd bezig geweest met de voorbereiding. Om 07:00 uur sta jij samen met je team klaar om te voorkomen dat we storingen krijgen en als wij ze wel hebben, ga je er voor zorgen dat deze zo snel mogelijk zijn verholpen. Jij bent verantwoordelijk voor de technische beschikbaarheid van de installaties voor poederbereiding en -verpakking. Externe monteurs begeleid je bij de uitvoering van specifieke werkzaamheden. Je werkt aan verschillende installaties zoals indampers, drogers, productielijnen, robots en verpakkingslijnen. Je legt de verrichte werkzaamheden vast op papier, en draagt zorg voor een kloppende administratie. Jij vindt die diversiteit aan machines een echte uitdaging!

 

 

Wat komt er nog meer in je functie naar voren?

Als allround monteur ben jij een van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door. Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe installaties (krachtstroominstallaties, stuurstroominstallaties) en apparatuur (meet-, regel- en pneumatische apparatuur). De gebruikelijke storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem jij voor je rekening. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en draag je zorg voor de administratieve verwerking en rapportages.

 

 

Waar streef je naar?

Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Het zit in je DNA. Met jouw technische kennis help je de plant optimaal presteren en worden storingen geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis rijdt.

 

Wat wij van jou vragen

– Je hebt een afgeronde MBO 4-opleiding richting techniek, bijvoorbeeld richting elektro, werktuigbouwkunde of mechatronica;
– Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
– Je houdt van de dynamiek van een complexe fabriek;

 

Beschik jij over deze competenties?

– Je bent assertief en resultaatgericht. Je komt met nieuwe ideeën en maakt je hier hard voor, je houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald;
– Je schakelt snel tussen werkzaamheden en helpt collega’s daar waar nodig;
– Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna resoluut;

– Jij neemt je verantwoordelijkheid;
– Jij denkt in oplossingen, soms zijn ze simpel, dan weer innovatief. Het belangrijkste is dat de productie door kan blijven gaan.
 

 

Wat krijg je van ons?

– Een direct dienstverband, je komt in dienst bij FrieslandCampina;
– Een uitstekend salaris conform Zuivel cao;
– Volop uitdagingen waar jij je technische kennis kunt inzetten;
– Een dynamisch bedrijf met leuke collega’s;
– Goede ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden; We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.
 

 

Waarom wil je dit niet mislopen?

Omdat:

– Jij wilt werken bij een internationaal bedrijf, op een sterk gerenoveerde locatie;
– Jouw technische vaardigheden optimaal worden ingezet, binnen FrieslandCampina zie je allerlei soorten techniek; 
– Als je van jouw vak houdt, is dit een prachtige gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en zelf mede verantwoordelijk zijn voor het functioneren van deze fabriek;
– Jij krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid; 
– De functie van Maintenance Technician is een prachtige stap als vervolg van je carrière als professional!

 

Solliciteren:

Solliciteren is mogelijk zolang de vacature online staat. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Deborah van Wijngaarden, Recruiter FrieslandCampina op 06-11232763.
Wij kijken uit naar je reactie!

Contact information

Related vacancies