• Netherlands, Beilen
 • Supply Chain - Make
 • Professional Job
 • Full-Time
Daftar

Short job description

Zorg jij ervoor dat onze productie op rolletjes loopt? Heb jij ervaring als leidinggevende in de logisitiek? Als teamleider logistiek weet jij mee te bewegen in de hectiek van de productie. Klinkt dit als de volgende stap in je carrière? lees dan gauw verder.

Deskripsi Pekerjaan

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken – ruim 30 – bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Bij de werkmaatschappij FrieslandCampina Domo, onderdeel van de business group FrieslandCampina Ingredients in Beilen zoeken we een Teamleider W&T  

 

Wat ga je doen?

Als teamleider zorg jij voor een effectieve en efficiënte begeleiding en coördinatie van het gehele logistieke proces. Dat betekent om te beginnen dat je verantwoordelijk bent voor de realisatie van het (just in time) plan voor de lange en korte termijn, evenals voor de administratieve verwerking en personeelsplanning. Je stelt prioriteiten, beoordeelt problemen en bent in staat om bij te sturen én indien nodig dit met de stakeholders te bespreken, onder andere door KPI’s en reguliere overleggen.

 

Hoe ziet je team eruit?

Je geeft leiding aan een team van heftruckchauffeurs (7-9 fte), die je aanstuurt en stimuleert om voortdurend te zoeken naar mogelijkheden om het proces nóg verder te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor de personele aangelegenheid vanuit het HR beleid als mede OGF- en verzuimgesprekken en het opvolgen van trainingsmatrixen. Je bent een leidinggevende die zich continu ontwikkelt, specifiek op basis van de leiderschapspraktijken vanuit het Leading Performance programma waardoor je jou team op een hoger niveau brengt. Daarnaast ben je in staat zelfstandig RCA’s uit te voeren, level-overleggen voor te zitten en in staat problemen op een preventieve en correctieve wijze op te lossen. Je waarborgt dat alle veiligheidsvoorschriften exact worden nageleefd en levert een belangrijke bijdrage aan het continu verbeter proces. De functie wordt verricht in 5-ploegendienst (33,6 uur in “Zweeds rooster”).

 

Hoe pak je dat aan?

Jij bent analytisch en hebt kijk op ons proces en wilt daarin FrieslandCampina verbeteren. Je neemt de leiding en weet je team te motiveren. Het team van teamleiders verwacht een teamspeler die oog heeft voor de gehele organisatie. 

Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO+ of HBO opleiding op het gebied van logistiek;
 • Kennis en ervaring in de logistiek binnen een producitieomgeving; 
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van leidinggeven;
 • In het bezit van een hef- en reachtruckdiploma;
 • Hanteert hoge normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiëne, (voedsel)veiligheid, netheid en discipline;
 • Accuraat, kosten- en ketenbewust;
 • Sociaal- en communicatief vaardig;
   

Uitdagende baan! wat vragen wij van jou?

 

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding in de richting logistiek;
 • Uitgebreide logistieke expertise;
 • Ervaring met het aansturen van een team;
 • Goede coachende en communicatieve vaardigheden.
 • Gericht op continu verbeteren van zichzelf en het team, analytisch, besluitvaardig, resultaatgericht, initiatierijk en kwaliteitsgericht.

 

Wat krijg je van ons?

 1. Een contract bij FrieslandCampina, wij binden graag goede mensen;
 2. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform zuivel-cao 7;
 3. Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; Wij zijn benieuwd naar jouw ambities!
 4. Een goed inwerktraject zodat je goed voorbereid aan de slag kunt;

 

Is dit de functie die past bij de volgende stap in je carrière? Laat het even op je inwerken maar wacht niet te lang! Wij nodigen je uit om je interesse kenbaar te maken. Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Deborah van Wijngaarden, Recruiter Beilen via 06-11232763 of deborah.vanwijngaarden@frieslandcampina.com.

 

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carriere ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Contactinfo

Heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met Jos Schutte, Manager W&T, tel 06 53 74 17 80

 

 

Informasi kontak

Lowongan Kerja yang berhubungan