• Belgium, Aalter
  • Performance Excellence
  • Professional Job
  • Full-Time
Daftar

Short description

Als preventieadviseur draagt u proactief bij tot de verbetering van risicobeheer en bijhorende resultaten. Dit o.a. door zeer frequente observatierondgangen, coach voor afdelingen/leidinggevenden om tot een hoger veiligheidsniveau te komen, verbeteringsadviezen formuleren aan de hiërarchische lijn, bij te dragen tot de implementatie van punten uit het jaaractieplan en het uitwerken van welzijnsprocedures en instructies.

Deskripsi Pekerjaan

  

Je hebt een voorbeeldfunctie betreffende het bewustmaken van de medewerkers van de veiligheidsrisico’s. Je geeft veiligheidsinstructies aan de medewerkers en spreekt hen aan op de naleving ervan. Op een systematische manier werken aan de afdelingsplannen en –doelen op het vlak van arbeidsveiligheid.

 

Bovendien ondersteunt u de hiërarchische lijn bij implementatie van preventie- en beschermingsmaatregelen, onderzoekt u mee ongewenste gebeurtenissen, ongevallen en incidenten, u participeert in periodieke welzijnsaudits en voert interne audits ter zake uit. U helpt mee bij de indienststelling van nieuwe arbeidsmiddelen.

 

In deze functie rapporteert u aan het Hoofd Interne Dienst.

Requirements

Je ben gepassioneerd door veiligheid en wil en kan de medewerkers motiveren om samen een werkveilige productieomgeving te onderhouden. Je bent sterk veiligheidsbewust en kan dit ook overdragen aan anderen.

 

Je kunt nauwkeurig en zelfstandig werken, beschikt over een sterke verantwoordelijkheidszin en zin voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit.

 

Je bent gedreven en bereid om te investeren in jezelf.

 

Compensation benefits

FrieslandCampina biedt jou de kans tot doorgroeien en ondersteunt dit met tal van opleidingsmogelijkheden.

 

Lowongan Kerja yang berhubungan