• Netherlands, Amersfoort
 • Supply Chain - QSHE
 • Professional Job
 • Full-Time
Daftar

Short job description

In een dynamische en complexe omgeving is het essentieel dat kwaliteit goed geborgd is. Onze klanten zijn “Brand-owners” in Food & Beverage, Sportvoeding, Senior Nutrition, Medical Nutrition en Early Life Nutrition. Daarmee bedienen zij heel verschillende doelgroepen. Variërend van zeer gevoelige doelgroepen zoals baby’s, jonge kinderen en patiënten, en doelgroepen waarbij smaak-beleving veel meer centraal staat. Onze klanten verwachten excellente service van ons als leverancier van hoogwaardige en innovatieve ingrediënten. Oók op het gebied van Quality Assurance.

 

Deskripsi Pekerjaan

Als QA Sales Specialist ben je de productexpert en hiermee de link naar de fabrieken, maar ook eerste QA aanspreekpunt voor jouw accounts. Daarnaast speel je een belangrijke rol binnen jouw segment Food & Beverages en binnen het QA Sales specialisten team voor projecten, productontwikkeling en verbetering van de klanttevredenheid.  

 

Hoe ziet je dag eruit?

Je werkt met klanten en collega’s van over de hele wereld. Waar jij je dag begint, begint de ene kant van de wereld aan de avond en moet de andere kant nog wakker worden. Je bent benieuwd of er iets in de nacht heeft afgespeeld bij jouw klanten of in de fabrieken. Dit doe je door middel van een informatie database waarin je kijkt of er taken open staan, maar ook check je je mailbox of er dringende mails zijn binnengekomen. Hierna sluit je aan bij het segmentoverleg waarbij de QA Sales segmentmanager aangeeft dat er een product ontwikkeld wordt die Sales ook wil aanbieden aan jouw klant. Jullie bespreken het product en afgesproken wordt dat jij zal aansluiten bij de kick-off en bij het overleg met jouw klant. Dit kan een call zijn, maar ook een klantenbezoek. Hierna nog twee overleggen waaronder een change control board waarin de aanpassingen van recepturen worden besproken en tot slot het specialisten team overleg. Tijdens dit overleg worden de werkzaamheden besproken, de lopende projecten voor procesverbeteringen en prioriteiten afgestemd. Na de overleggen ga je de vragen beantwoorden van de klanten, specificaties evalueren en beoordelen en inlezen over de plannen voor het nieuwe product. Tussendoor ontvang je telefoontjes met korte vragen. Tot slot check je je agenda voor de volgende dag; je zal die dag gaan werken bij een fabriek om een klantenaudit voor te bereiden op locatie. Tijd om af te sluiten waarbij je tevreden terugkijkt op jouw bijdrage aan kwaliteitshoogwaardige producten en klanttevredenheid.

 

Jij bent je bewust van de doelgroepen waaraan we leveren en de verantwoordelijkheid naar onze leden melkveehouders. Je houdt van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid, maar aan de andere kant ook van dynamiek en dat je dag compleet anders kan verlopen dan je van te voren had gepland. Je bent gericht op service, het team en samenwerking met andere afdelingen, maar ook op het bij elkaar brengen van verschillende partijen. Samen zijn wij de link tussen fabrieken, klanten en QA.  

 

Concreet ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • Behandelen van klantenvragen en klantenspecificaties
 • Ondersteuning van projecten op gebied van productontwikkeling en procesverbetering
 • Medeorganisatie en ondersteuning van klantenaudits inclusief opvolging
 • De verdere ontwikkeling van standaard antwoorden op veel voorkomende QA-vragen van onze klanten
 • Eerste aanspreekpunt voor QA gerelateerde onderwerpen voor klanten in het Food & Beverages segment

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk en denkniveau
 • Aantoonbare QA-ervaring met de genoemde verantwoordelijkheden in vergelijkbare markten
 • Ervaring met klantencontact en audits
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift)

Arbeidsvoorwaarden

 

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Informasi kontak

Lowongan Kerja yang berhubungan