• Netherlands, Amersfoort
 • Supply Chain - QSHE
 • Professional Job
 • Full-Time
Daftar

Short description

In een dynamische en complexe omgeving is het essentieel dat kwaliteit goed geborgd is. Onze klanten zijn “Brand-owners” in Food & Beverage, Sportvoeding, Senior Nutrition, Medical Nutrition en Early Life Nutrition. Daarmee bedienen zij heel verschillende doelgroepen. Variërend van zeer gevoelige doelgroepen zoals baby’s, jonge kinderen en patiënten, en doelgroepen waarbij smaak-beleving veel meer centraal staat. Onze klanten verwachten excellente service van ons als leverancier van hoogwaardige en innovatieve ingrediënten. Oók op het gebied van Quality Assurance.

Deskripsi Pekerjaan

Wij zijn op zoek naar een QA Sales Service Coordinator.

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor eerstelijns klantenvragen (QA gerelateerd) over de volle breedte van FrieslandCampina Ingredients. Je hebt een belangrijke rol in de  verbetering van de  klanttevredenheid.

 

Hoe ziet je dag eruit?

Je werkt met klanten en collega’s van over de hele wereld. Waar jij je dag begint, begint de ene kant van de wereld aan de avond en moet de andere kant nog wakker worden. Je bent benieuwd of er iets in de nacht heeft afgespeeld waarbij de support van QA Sales nodig is. Dit doe je door middel van een informatie database waarin je administratief orde op zaken stelt zodat de support snel en efficiënt geboden kan worden. Hierna sluit je aan bij een klachtenoverleg van één van onze fabrieken om de voortgang te bewaken. Even een kort belletje met je manager want je hebt een trend ontdekt in binnenkomende klachten. Vlak voor de lunch een korte check op de status van support-vragen, want klanten in Azië gaan naar huis. Na de lunch werk je aan de optimalisatie van de Quality-database; Je maakt een plan om de database te structureren met een tijdlijn en benodigdheden. Tussendoor ontvang je telefoontjes met vragen en tref je voorbereidingen voor het invullen van een klanten-vragenlijst. Tot slot draai je een overzicht van de klachtendoorlooptijd voor de maandelijks rapportage. Tijd om af te sluiten waarbij je tevreden terugkijkt op jouw bijdrage aan een grotere klanttevredenheid.

 

Jij bent je bewust van de doelgroepen waaraan we leveren en de verantwoordelijkheid naar onze leden melkveehouders. Je houdt van structuur en eigen verantwoordelijkheid, maar aan de andere kant ook van dynamiek en dat je dag compleet anders kan verlopen dan je van te voren had gepland. Je bent een servicegerichte, zelfstandige duizendpoot en vindt het leuk om in teams en met verschillende afdelingen te werken.

 

Concreet ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • Beantwoorden van eerstelijns klantenvragen binnen op het gebied van QA vanuit de complete businessgroep
 • Beantwoorden en beheer van vragenlijsten van klanten waarin je samenwerkt met je collega’s binnen QA-Sales en QA-Make
 • Opzetten, verfijnen en beheren van informatie database, in samenwerking met IT experts, waarin collega’s en in later stadium ook klanten antwoorden op standaard vragen kunnen vinden
 • De verdere ontwikkeling van standaard antwoorden op veel voorkomende QA-vragen van onze klanten
 • Het beheer van het FC-Ingredients klachten dashboard en voor de afstemming met klachten coördinatoren bij onze productie locaties

Functie-eisen

 • HBO werk en denk-niveau
 • Ervaring met een document management systeem
 • Aantoonbare QA-ervaring met de genoemde verantwoordelijkheden in vergelijkbare markten
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift)

Arbeidsvoorwaarden

 

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Informasi kontak

Lowongan Kerja yang berhubungan