Deskripsi Pekerjaan

Over FrieslandCampina

Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken -ruim 30- bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. Friesland Campina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

 

De locatie Veghel

FrieslandCampina Veghel produceert hoogwaardige producten voor de levensmiddelen industrie. Hierbij kun je denken aan ingrediënten voor sport- en baby voeding. Één op de zes mensen wereldwijd komt iedere dag in aanraking met producten uit onze fabriek. De locatie Veghel verwerkt dagelijks 2 miljoen liter melk per dag om deze grote hoeveelheid te verwerken zijn er 500 medewerkers werkzaam

 

Jij als Planner Maintenance

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het plannen van correctieve en preventie onderhoudswerkzaamheden aan proces-apparatuur en installaties. Je stelt de aard, omvang en urgentie van het werk vast en organiseert de werkvolgorde van de verschillende vakdisciplines. Het ramen van de benodigde manuren en doorlooptijd hoort bij een van je taken. Je bereid productiestops voor gebruikmakende van werkschema’s en draaiboeken. Je bent daarbij op de hoogte van de benodigde materiaalbehoeftes, specialistische kennis en schema’s en documentatie.

In je werk heb je naast de samenwerking met eigen monteurs, veel contact met derden zoals leveranciers en contractors.    

 

Hoe ga je dit doen?

Veilig!

Bij FrieslandCampina staat veilig werken voorop! Je bent zoals alle medewerkers op de hoogte van onze Life Saving Rules. De werkvoorbereider verzorgd de aanleg van de werkvergunningen. Hierin zijn specifiek de risico’s opgenomen voor de mensen die het werk moeten uitvoeren. Je maakt Taak Risico Analyses (TRA) waarbij je meerdere disciplines raadpleegt. Je bent mede verantwoordelijk voor de veiligheid van je collega’s in zo wel Techniek als Productie. Je doet dit door nauwe samenwerking en overleg.

 

Een uitdagende en afwisselende baan! Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk zoeken wij een enthousiaste collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit je werk als planner en vindt het leuk om samen met je collega’s de locatie op een technisch hoogwaardig niveau te houden. Je inspireert en leid andere door zelf het voorbeeld te geven. Hierbij ben je proactief en werk je accuraat zodat de veiligheid en de productievoortgang is gewaarborgd.

  

Wat zoeken wij?

  • MBO4 – Werktuigbouwkunde, Electro, Automatisering of Bouwkundig en minimaal 3 jaar ervaring in een productie omgeving; en of HBO Electrotechniek, Werktuigbouwkunde of Procestechniek en minimaal 1 jaar ervaring;
  • Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen, SAP PM is een pré;
  • Servicegerichte houding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Beheersing Microsoft Office. 

Wat bieden wij:

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.