• Netherlands, Amersfoort
  • Supply Chain - Logistics
  • Entry Level Job
  • Full-Time
Daftar

Short description

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

 

Op de afdeling Milk Logistics onderdeel van het Corporate Centre van FrieslandCampina in Amersfoort zoeken we een

ambitieuze logistiek planner. 

Deskripsi Pekerjaan

Als logistiek planner signaleer en analyseer je de knelpunten in de logistieke processen en coördineer je verbeteracties. Je bent verantwoordelijk voor de transportplanning van de melkophaling bij veehouders en de distributie naar fabrieken in de Benelux en Duitsland. Dit is een continu proces dat 24 uur per dag doorgaat. Binnen dit proces probeer jij voortdurend de effectiviteit te verhogen. Daarnaast draag je mede zorg voor het implementeren van het kwaliteitsbeleid van FrieslandCampina naar de logistieke dienstverleners. Je vertaalt de operationele mogelijkheden van de transportafdeling naar de afnemers. Bovendien neem je deel of geef je leiding aan projecten en activiteiten op het gebied van operational excellence en cost leadership. We zijn op zoek naar een stevige persoonlijkheid die flexibel en stressbestendig te werk gaat. Een teamgenoot die uitstekend kan communiceren in Nederlands, Engels en bij voorkeur ook in het Duits. Kun jij goed schakelen tussen verschillende niveaus binnen een organisatie en bezit je een gezonde portie ambitie? Maak die ambitie dan nu waar en stap in de dynamische wereld van FrieslandCampina.

 

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden beschik je ook over:

  • Afgeronde hbo/wo opleiding, bij voorkeur Supply Chain/Logistiek;
  • Tussen 2 à 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Analytisch en conceptueel denk- en werkniveau.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carriere ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

 

Informasi kontak

Lowongan Kerja yang berhubungan