• Netherlands, Amersfoort
  • Project Management
  • Professional Job
  • Full-Time
Daftar

Short description

Voor onze projectorganisatie binnen Ingredients (IPTEC) zijn wij op zoek naar een Technisch Project Manager in de regio Noord Nederland. Bij FrieslandCampina noemen we dit een EPC Manager (Engineering Procurement & Construction). In Noord Nederland hebben wij productie plants in onder andere Bedum, Beilen, Workum, Dronrijp en Meppel. Afhankelijk van waar de projecten spelen word je als EPC manager ingezet binnen onze diverse CAPEX uitbreidingsprojecten. Wij zoeken een projectman- of vrouw met gedegen technische kennis die affiniteit heeft met innovatieve en veelzijdige projectenlandschap.

Deskripsi Pekerjaan

Als EPC (Engineering, Procurement & Construction) Manager realiseer jij technologisch innovatieve nieuwbouw en uitbreidingsplannen van onze plants binnen de business groep Ingredients. Binnen deze business groep hebben wij plants waar wij onder andere ingrediënten maken voor babyvoeding, de farmaceutische industrie en feed. Om aan de continue vraag van de markt te kunnen voldoen en onze melk op diverse wijzen te kunnen verwerken én verwaarden hebben wij een constant projectenportfolio voor onze plants. Projecten variëren van de bouw van sproeidroogtorens, compleet nieuwe productielijnen en verpakkingslijnen. Het betreft complexe multidisciplinaire investeringsprojecten en programma’s in de range vanaf €1.5 tot meer dan €100 miljoen.

 

Van pre-engineering tot commissioning geef jij als EPC Manager op technisch vlak leiding aan jouw projectteams, waarin de disciplines process engineering, civiele techniek, werktuigbouwkunde, automatisering en utilities nauw samenwerken aan de realisatie van deze CAPEX projecten.

 

Wij zoeken een enthousiaste EPC Manager die zijn projectmanagementvaardigheden onder andere kan inzetten voor:

 
•Het motiveren van zijn/ haar team;
•Het binnen tijd en budget realiseren van het project, zonder ook maar enige concessie te doen aan kwaliteit en veiligheid;
•Het als spin in het web fungeren tussen de projecten en de lijnorganisatie;
•De nauwe samenwerking met de collega’s op de productielocaties en de externe partijen met wie we samenwerken.
 

Afhankelijk van de projecten die er spelen ben je inzetbaar op onze locaties in de regio Noord Nederland. Wij zoeken zowel junior als medior als senior EPC Managers.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in technische richting zoals Chemical Technology, Mechanical Engineering of Levensmiddelen Technologie met een stevige achtergrond in Process engineering of een opleiding Werktuigbouwkunde met een uitgebreide ervaring in de procestechnologie;
  • Ervaring en/ of aantoonbare affiniteit met process engineering;
  • Ervaring en/ of aantoonbare affiniteit met projectmanagement binnen bij voorkeur de Food, IFT en/of Pharma waarin ook hygiënische ontwerp (EHEDG) en Safety centraal staan;
  • Ervaring met en kennis van EHEDG, HAZOP en HACCP;
  • Als persoon ben je adviesvaardig, denk je in oplossingen, combineer je jouw analytisch vermogen met een praktische aanpak en ben je een overtuigende gesprekspartner. Het werken onder tijdsdruk brengt het beste in jou naar boven.

”In our innovation center, we find new and better ways in which nutrition can help patients to recover. ”

Floor van der Horst - Marketing Director Medical Nutrition

Informasi kontak

Lowongan Kerja yang berhubungan