• Netherlands, Leerdam
  • Human Resources
  • Internship / Apprenticeship
  • Full-Time
Daftar

Short description

Internship: HR stage in Leerdam

In Leerdam zijn we op zoek naar een daadkrachtige HR stagiair(e) die niet alleen meeloopt, maar ook echt zelfstandig en proactief meewerkt. Je hebt contact met medewerkers en managers van onze locatie en zorgt voor het toepassen van het vastgestelde HR-beleid. Er lopen diverse projecten waar je een bijdrage aan kunt leveren en het voortouw in kunt nemen. Door stage te lopen bij een bedrijf als FrieslandCampina geef je jezelf de kans om met uiteenlopende HR vraagstukken aan de slag te gaan.

Leerdam is een kaas verpakkingslocatie en onderdeel van de business groep Dairy Essentials. Er werken om en nabij 350 mensen. Het grootste deel van de collega’s binnen productie, logistiek en de technische dienst werkt in een drie- en vierploegensysteem. Daarnaast werken er collega’s in dagdienst op afdelingen als kwaliteit, het bedrijfsbureau, training & educatie en de receptie.

Deskripsi Pekerjaan

 

Als onderdeel van het HR team werk je nauw samen met de HR manager, het HR Services team in Wolvega en het training & educatieteam in Leerdam.

Ben jij een resultaatgerichte teamspeler met een hands-on mentaliteit? Dan is dit je kans om te starten aan een uitdagende stage. We kijken uit naar je reactie!

We zijn op zoek naar het volgende profiel:

  • 3e of 4e jaars HBO/WO student met een HR gerelateerde achtergrond;
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
  • Communicatief en sociaal vaardig;
  • Zelfstandig en proactief.

Beloning

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding.

Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over FrieslandCampina?

Neem dan contact op HR manager Irene ten Hagen, tel.nr.: 0615432280

 

Lowongan Kerja yang berhubungan