• Netherlands, Borculo
  • Supply Chain - QSHE
  • Internship / Apprenticeship
  • Full-Time
Daftar

Short description

Ben jij een ambitieuze en ondernemende hbo of academische-student die beseft hoe belangrijk een inhoudelijke stage is voor je carrière? Zoek je een veelzijdige stage waarbij je niet alleen meeloopt, maar ook echt meewerkt? Dan is de dynamische en internationale werkomgeving van FrieslandCampina Ingredients Borculo de plek voor jou.

 

Bij ons werk je mee in allerlei voorkomende projecten binnen de afdeling Quality Assurance (QA). Als stagiair bij de afdeling QA van FrieslandCampina Ingredients Borculo ben je volledig onderdeel van het QA team. Je krijgt daardoor de mogelijkheid om te proeven aan de verschillende aspecten van wat QA bijdraagt aan een internationaal bedrijf zoals FrieslandCampina. Bovendien maak je kennis met verschillende andere disciplines en ben jíj de spil die deze disciplines bij elkaar brengt en zo bijdraagt aan het optimaliseren van onze organisatie. Via het faciliteren van de operationele organisatie, het verbeteren van processen met behulp van managementsystemen en het geborgd implementeren via changemanagement draagt QA bij aan een nog beter product en proces.

 

Wat wij van jou verwachten is een ondernemende en proactieve instelling om hier aan bij te dragen. Kan jíj droge lappen wetgeving en klanten eisen omtoveren tot handelbare en pragmatische werkwijzen? Heb jíj de juiste zelfstandige houding om samenwerking tussen verschillende disciplines en processen te optimaliseren? Ben jíj een zelfstandig, enthousiast en proactief persoonlijkheid met de juiste communicatieve vaardigheden?

Durf het dan aan en ontdek gedurende een aantal maanden de levendige en dynamische wereld van FrieslandCampina Ingredients Borculo.

Deskripsi Pekerjaan

De opdracht: Food Contact Materials FrieslandCampina

 

Context

Binnen FrieslandCampina Ingredients Borculo produceren we onder andere producten voor toepassing in kindervoedingen en de pharmacie. Het is van belang dat alle materialen die in aanraking komen met het product geen negatieve impact hebben op de voedselveiligheid van deze producten. Hiervoor geven de leveranciers van deze voedingscontact materialen (FCM) statements af. Het doel is dat al onze installatie en verpakkingsonderdelen zijn voorzien van zo een statement.

 

Opdracht

Stap 1: Identificeren van installatie en verpakkingsonderdelen die een statement nodig hebben.

Stap 2: Het opzetten of verbeteren van de bestaande of nieuwe database om de FCM te beheren

Stap 3: Het beoordelen van alle bestaande FCM statements

Stap 4: Het categoriseren van de bestaande FCM’s in de (nieuwe) database

Stap 5: Het opvragen van de missende en incomplete FCM verklaringen bij de leveranciers

 

Deze opdracht vergt vanuit het QA-team nauwe samenwerking met de technische dienst, technologie, en operations van FrieslandCampina Ingredients Borculo en regulatory affairs op ons central office in Amersfoort.

 

Deze opdracht geeft inzicht in de FCM-wetgeving en hoe deze wordt toegepast in de praktijk bij een productielocatie voor kindervoering en pharma-ingredienten.

Functie-eisen

In aanvulling op bovenstaande:

  • ben je een HBO of academische-student in de richting van voedingsmiddelentechnologie, techniek of technologie;
  • ben je ambitieus en ondernemend;
  • ben je communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

Stagevergoeding

We bieden een interessante en leerzame stage-/afstudeeropdracht waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Lowongan Kerja yang berhubungan