• Netherlands, Veghel
  • Finance
  • Internship / Apprenticeship
  • Full-Time
Daftar

Short description

FrieslandCampina Veghel is een productielocatie in eiwitten (oa sportvoeding), lactose (farmacie en babyvoeding) en diervoeding van de wereldwijd opererende coöperatie Royal FrieslandCampina. FrieslandCampina Veghel wil zich graag inzetten en onderscheiden als leerbedrijf en is daarom op zoek naar een stagiair.

Deskripsi Pekerjaan

Voor een derdejaars student bedrijfseconomie bieden wij een stageplaats aan op onze controlling afdeling van de FrieslandCampina vestiging te Veghel. Binnen deze opdracht zal je je je bezighouden met de ondersteuning in reductie complexiteit in rapportages en kostprijzen gebaseerd op het ERP systeem. (SAP en SAP-BW) Daarnaast zal de focus kunnen liggen op interne controles op het gebied van vaste activa en voorraden waar verder structuur in mag worden aangebracht. Tot slot is er voldoende gestructureerd en ad-hoc werk om het controller vak van dichtbij mee te maken in een dynamische leeromgeving. Verder staan wij ook open voor andere oprachten of onderzoeken, mits ze bijdragen aan FrieslandCampina.

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een enthousiaste student, die zowel zelfstandig als in een team goed kan functioneren. Je moet van aanpakken weten en liergierig zijn. Binnen de controlling afdeling moet je snel kunnen schakelen en prioriteiten kunnen snel wijzen.
– Ben jij een 3e jaars student HBO bedrijfseconomie

– Spreek je vloeiend Nederlands

– Weet jij van aanpakken en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht

 

Dan is FrieslandCampina op zoek naar jou!

 

Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Teun Pepers (Teun.Pepers@frieslandcampina.com)

 

 

Informasi kontak

Lowongan Kerja yang berhubungan