• Netherlands, Veghel
 • Supply Chain - Make
 • Professional Job
 • Full-Time
Daftar

Short description

Allround Monteur


"Ben je Verantwoordelijk en ben je Besluitvaardig en Actiegericht”

 

Dat is wat wij van een Allround monteur E&I met eigenaarschap en daadkracht verwachten. Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Wil je werken in een schone en hightech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deskripsi Pekerjaan

Jij als Allround Monteur;

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel de geplande als storing werkzaamheden in onze Melkeiwitfabriek in Veghel. Je vakgebied bestaat uit alle hierin  voorkomende electrische en instrumentatie werkzaamheden. Je werkt zelfstandig in de uitvoering en je voert het geplande onderhoud volgens werkplanning uit. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM en werk je, waar nodig, de technische documentatie bij. De rapportage helpt je ook bij het analyseren van storingen. Als Monteur E&I ben je ook in staat om werkzaamheden van monteurs van derden te coördineren en begeleiden, zodat zij veilig en hygiënisch te werk gaan.

 

Hoe ga je dit doen?

Veilig, bij FrieslandCampina staat veilig werken voorop! Om dit waar te maken bieden we jou diverse tools aan om veilig te kunnen werken. Als monteur ben je niet alleen, je werkt nauw samen met je collega monteurs en werkvoorbereider. Samen verdeel je de werkzaamheden en zorg je na uitvoer voor een zorgvuldige overdracht aan productie. Verder heb je regelmatig werkoverleg en neem je deel aan verbeterteams en projectteams.

 

Een uitdagende en afwisselende baan! Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit het werken aan technische installaties en vindt het leuk om samen met je collega’s de locatie op een technisch hoogwaardig niveau te brengen. Je bent proactief, je toont eigenaarschap en je werkt accuraat, zodat de productievoortgang is gewaarborgd. Je start als monteur E&I in een dagdienst functie. Daarbij is het je doelstelling om de installaties snel eigen te maken. Tevens blijf jezelf vakinhoudelijk  verder ontwikkelen met als doel door te groeien tot all-round onderhoudsmonteur. Indien succesvol is daarbij in de toekomst ook de mogelijkheid om over te stappen naar een 5-ploegen storingsdienst.

Wat zoeken wij;

 • MBO4 – Electrotechniek of Mechatronica;
 • Vakbekwaam persoon Laagspanning (NEN3140 VP) of bereid om dit te leren;
 • Basisopleiding automatisering en besturingstechnologie;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een productie omgeving;
 • Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen, SAP PM is een pré;
 • Servicegerichte houding met eigenaarschap voor problemen en uitdagingen;   
 • Flexibel als het gaat om werken buiten kantoortijd in geval van storing of calamiteit;
 • Goed in staat te werken binnen een collegeaal en hecht team;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Over FrieslandCampina

Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken -ruim 30- bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. Friesland Campina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

 

De locatie Veghel

Is een onderdeel van de business-groep Ingredients en produceert en ontwikkeld in een moderne en voedselveilige productieomgeving. De business-groep Ingredients ontwikkelt voedzame en functionele ingrediënten die waarde toevoegen aan bestaande producten. De business-groep levert natuurlijke ingrediënten op basis van melk, kaaswei en plantaardige grondstoffen aan industriële klanten in de tak voor zuigelingen en peuters, de voedingsindustrie, de farmaceutische-industrie en de jongdiervoederindustrie wereldwijd. De business group Ingredients heeft kantoren in negen landen  

Dit alles gebeurd in een moderne productieomgeving met een klein hecht team.

 

Informatie over de functie?

Neem dan contact op met onze Talent Scout; Mieke Dille; Mieke.Dille@FrieslandCampina.com

 

Informasi kontak

Lowongan Kerja yang berhubungan