• Netherlands, Maasdam
  • Supply Chain - Make
  • Professional Job
  • Full-Time
Daftar

Short description

Allround Monteur"Ben je Verantwoordelijk en ben je Besluitvaardig en Actiegericht”

 

Dat is wat wij van een ervaren, nauwkeurige, allround monteur verwachten. Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Wil je werken in een schone en veelzijdige technische omgeving?  

 

Reageer dan snel, het team in Maasdam van FrieslandCampina, komt graag in contact met jou!

 

Deskripsi Pekerjaan

De locatie Maasdam

Friesland Campina Maasdam is een moderne fabriek met veel  geautomatiseerde lijnen, ontworpen voor het produceren van verse, vloeibare, zuivel producten in diverse verpakkingen voor de consumentenmarkt. 

 

Jij als Allround Monteur

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel de geplande- en storing werkzaamheden in de dagverse productieomgeving.  Jouw vakgebied beslaat uit alle voorkomende mechanische en elektrotechnische werkzaamheden van procestechniek tot bestuur- en regeltechnieken.

 

Je bent zelfstandig in het uitvoeren van  correctief en preventief onderhoud. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM.

Als Allround Monteur ben je verantwoordelijk voor een deelgebied van de fabriek en beheer je de bijbehorende technische documentatie met als doel om de kwaliteit van het machine park te verbeteren.

Als Allround Monteur begeleid je de monteurs van derden zodat zij veilig en hygiënisch te werk gaan.

 

Hoe ga je dit doen?

Veilig, bij FrieslandCampina staat veilig werken voorop! Om dit waar te maken bieden we jou diverse tools aan om veilig te kunnen werken. Als Allround monteur ben je niet alleen, je werkt nauw samen met je collega monteurs en werkvoorbereider, samen verdeel je de werkzaamheden en stem je de juiste opvolging af. Voor jouw deelgebied waar je verantwoordelijk voor bent heb je regelmatig afstemmingsmomenten met je collega’s. Je neemt deel aan het werkoverleg en aan verbeterteams.

 

 

Een uitdagende en afwisselende baan! Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit het werken aan technische installaties en vindt het leuk om samen met je collega’s de locatie op een technisch hoogwaardig niveau te houden. Je bent proactief en werkt accuraat zodat de productievoortgang is gewaarborgd. Deze werkzaamheden voer je na een inwerkperiode uit in een vierploegendienst. De reguliere bedrijfstijd is van zondagavond 22.00 uur tot zaterdagmiddag 14.00 uur. 

 

Wat zoeken wij

  • MBO4 – Mechatronica, Elektrotechniek enof Werktuigbouwkunde;
  • Vakbekwaam persoon Laagspanning (NEN3140 VP) of bereid om dit te leren;
  • Basisopleiding automatisering en besturingstechniek of bereid om te leren;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een productie omgeving;Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen, SAP PM is een pré;
  • Servicegerichte houding;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 

Wat bieden wij:

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want 

Informasi kontak

Lowongan Kerja yang berhubungan