Deskripsi Pekerjaan

Kerntaken en verantwoordelijkheden:  

 

Werkproces Maintenance execution

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor zowel het preventief als correctief onderhoud. Storingen tijdens jouw dienst los jij op. Je voert modificaties uit en beperkt nieuwbouw.  Informatie voor het actualiseren van technische tekeningen, documentatie, schema’s en instellingen lever jij aan. Daarbij ben jij ook verantwoordelijk voor een goede overdracht van de installatie naar productie, registreert uitgevoerde werkzaamheden en draagt bij aan storingsanalyse. De  administratieve afhandeling van onderhoudsactiviteiten leg jij vast in het Onderhoudsbeheerssysteem. Deelname aan werkoverleggen en verbeterteams vinden wij erg belangrijk. Net zoals het begeleiden van derden.

 

Kwaliteit onderhoudsprocessen

Je bewaakt de uitvoering van procedures conform het kwaliteitshandboek en doet verbetervoorstellen voor onderhoud en uitvoering. 

 

Handhaving Quality, Health, Safety en Environment

Je past alle relevante kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieu-eisen en standaarden toe en handhaaft deze. De LOTOTO procedure ken jij en pas jij toe. Onveilige en onhygiënische situaties signaleer jij en meldt deze aan leidinggevende. Tot slot hoort het voorbereiden van werkvergunningen ook tot jouw takenpakket.

 

 

 

In aanvulling op bovengenoemde:

  • Heb je een afgeronde opleiding MBO 4 Elektrotechniek plus Werktuigbouwkunde, of Mechatronica;
  • Ben je bevoegd persoon Laagspanning;
  • Hebje een basisopleiding automatisering en besturingstechnologie;
  • Heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Hebje kennis van toegepaste besturingssystemen, toegepaste software pakketten en netwerksystemen;
  • Heb je de volgende eigenschappen: resultaatgericht, initiatief, analytisch, stressbestendig, klantgericht, accuraat, communicatief, samenwerken, veiligheidsbesef/bewustzijn.

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.