• Netherlands, Borculo
  • Supply Chain - Make
  • Professional Job
  • Full-Time
Apply

Short job description

Dynamiek, nieuwbouw, verbetering, coaching & complexiteit. Een aantal kernwoorden die de rol van Team Leider Processing in Borculo omschrijven. Spreekt dit jou aan? Dan is deze positie wat voor jou!

 

Als Team Leider Processing ben jij verantwoordelijk voor één van vijf ploegen (±10 FTE) werkend in een 5-ploegen rooster (2 ochtenden, 2 middagen & 2 nachten, 4 dagen vrij). Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en productievoortgang van jouw ploeg. Aan de hand van de week-en dagplanning weet je precies wat er geproduceerd moet worden. Naast de operationele werkzaamheden ben jij ook betrokken in ons continue verbeter programma. Jij denkt samen met jouw team actief mee aan verbeteringen binnen de afdeling en draagt zorg voor de uitvoering hiervan.

 

De fabriek in Borculo

De productielocatie in Borculo is een van de vijf grootste en belangrijkste productielocaties van FrieslandCampina en richt zich voornamelijk op de productie van ingrediënten voor de babyvoeding en farmaceutische industrie. Hier zijn we zeer succesvol in. Recent is er een state of the art IFT(baby & kindervoeding) fabriek gebouwd in Borculo. Samen bouwen wij aan Borculo met een duidelijke route op weg naar 2020 die volledig past in de strategie van FrieslandCampina.

A job that matters

Providing food for the world’s growing population is a huge challenge. We aim to serve more people, while producing less waste. At the same time, we need to secure a profitable balance between the supply of milk from farmers and product demands from consumers. Every step in our Supply Chain is vital to the success of the entire chain and of FrieslandCampina as a company.

What will your job look like?

Jouw rol

Als Team Leider Processing ben jij werkzaam binnen de Formula keten voor de Site Borculo. Formula is verantwoordelijk voor het produceren van ingredienten voor de babyvoeding. Het is een hoog geautomatiseerde fabriek waarin jaarlijks veel wordt geïnvesteerd om het proces duurzamer, efficiënter en veiliger te maken.

 

Jouw profiel

Wat wij zoeken is een gedreven en flexibele team leider die opleeft binnen een dynamische omgeving. Je hebt een sterke drive om jezelf en je team te blijven ontwikkelen en beschikt over inhoudelijk kennis van een productie omgeving. Veiligheid en kwaliteit moeten bovenaan jouw lijst staan qua prioriteiten. Bij voorkeur heb jij al enige ervaring opgedaan met het aansturen van medewerkers en bijbehorende taken zoals beoordelingsgesprekking & planningen. Zuivel kennis is niet nodig om in aanmerking te komen voor deze positie.

Verder zien wij graag op jouw CV

  • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting levensmiddelentechnologie, Technische bedrijfskunde;
  • Minimaal 2 jaar relevante werk- en leidinggevende ervaring in een operationele / productie omgeving in de procesindustrie;
  • Sterke leiderschaps- en interpersoonlijke kwaliteiten;
  • Je beschikt over een goed procestechnologisch inzicht;
  • Ervaring in het initiëren, vormgeven en uitvoeren van veranderingsprocessen;
  • Ervaring met verzuimmanagement en performance management;
  • Is bereid om ook buiten het ploegenrooster deel te nemen aan diverse overlegvormen en projecten.

Een online E-assessment maakt deel uit van het selectieproces.

 

Arbeidsvoorwaarden
De positie van Team Leider Processing is binnen FrieslandCampina ingeschaald in Hay 14. Het salaris hiervoor start bij €2.800,- en loopt tot een max van €3.800,- o.b.v. 38 uur per week (werkelijk arbeidsduur is 33,6 uur) Werkend in een 5-ploegen rooster ontvang jij een vaste ploegentoeslag van 22%. Daarbij kennen wij een standaard eindejaarsuitkering van 3%, een bedrijfs-en persoonlijk resultaat afhankelijk bonus oplopend tot 7.5% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld. 

Contact information

Related vacancies