• Netherlands, Wolvega
 • Supply Chain - Make
 • Professional Job
 • Full-Time
Apply

Short job description

FrieslandCampina Wolvega is op zoek naar Lijnoperators.. word jij onze nieuwe collega?

High-tech verpakkingscentrum

FrieslandCampina in Wolvega beschikt over moderne technieken om circa 1,2 miljoen kg kaas per week te verpakken. Wij zijn op zoek naar een lijnoperator die hieraan wil bijdragen. Om de specifieke kennis en kunde onder de knie te krijgen, bieden wij je een interne opleiding van circa 12 weken aan. Op die manier sta jij veilig en zelfverzekerd aan het begin van je carrière bij FrieslandCampina!

 

''Wij zoeken een collega die positief en actief is ingesteld. Het kan best hectisch zijn op de vloer! Wanneer je bij ons komt werken, loop je eerst mee met een collega om te kijken hoe we hier de lijnen goed draaiende blijven houden. Op die manier krijg je al een idee hoe je het overzicht kunt bewaren. 

Collega's zijn behulpzaam en er hangt een goede sfeer. We vinden het belangrijk om een open houding aan te nemen om zo veiligheid en kwaliteit te waarborgen. We verwachten van jou ook dat jij het zegt als er iets beter kan!''

A job that matters

Providing food for the world’s growing population is a huge challenge. We aim to serve more people, while producing less waste. At the same time, we need to secure a profitable balance between the supply of milk from farmers and product demands from consumers. Every step in our Supply Chain is vital to the success of the entire chain and of FrieslandCampina as a company.

What will your job look like?

Wat wij van jou vragen:

Je gaat aan de slag in de drie-ploegendienst. Je bedient en controleert diverse geautomatiseerde verpakkingslijnen. Bij afwijkingen in het proces weet jij deze apparatuur bij te stellen. Met jouw technische kennis weet je ook (kleine) storingen te signaleren of te verhelpen.

 

Daarbij heb jij naar alle waarschijnlijkheid:

 • Een afgeronde MBO(3) opleiding; 
 • Ervaring als operator;
 • Ervaring met geautomatiseerde machines;
 • Zin om alle technieken die onze locatie biedt onder de knie te krijgen!

Wat bieden wij jou:

 • Je gaat aan de slag bij een topwerkgever!
 • Bij FrieslandCampina krijg je de kans om je te ontwikkelen;
 • Deze baan is uitdagend, geen dag is het zelfde;
 • Een organisatie met een ‘wij-gevoel’.

Daarbij ben jij: Veiligheidsbewust, Resultaatgericht, Kwaliteitsgericht, Proactief, Communicatief sterk, gericht op Samenwerken, en neem jij Initiatief.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je ten slotte het meest.

 

Al enthousiast? reageer dan direct!

Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over FrieslandCampina? Neem dan contact op met Ivo Stikvoort of Bart Bouter, managers Productie, tel. 0561-692262 (Ivo); 06 13157102 (Bart).

 

Wij kijken uit naar je reactie.

Contact information

Related vacancies