• Netherlands, Balkbrug
  • Supply Chain - Make
  • Professional Job
  • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Voor onze kaasfabriek in Balkbrug zijn wij op zoek naar een Verpakkingsoperator / meewerkend voorman. Heb jij gedurende jouw vakantie een keer een Goudse Kaas, Edammer of Maasdammer gekocht en op de achterkant van de verpakking gekeken? Grote kans dat deze producten uit onze kaas fabrieken komen. Als Kaasmaker ben jij dus mede verantwoordelijk voor deze producten en vervul je een belangrijke rol in de fabriek. Wil jij weten hoe het is om deel uit te maken van onze kaas groep? Wij gaan graag het gesprek met je aan! 

Stellenbeschreibung

In deze rol is geen dag hetzelfde en heb jij diverse werkzaamheden. Je bedient en controleert de geautomatiseerde Folielijnen met betrekking tot de aanvoer, opslag, behandeling en afvoeren van kaas op basis van de werkplanning. Bij afwijkingen in het proces weet jij de apparatuur bij te stellen. Met jouw technische kennis weet je ook (kleine) storingen te signaleren of te verhelpen.

Veiligheid staat voorop bij FrieslandCampina en bij al jouw werkzaamheden wordt hier rekening mee gehouden. Veiligheid gaat altijd in combinatie met hygiëne. Het schoonmaken van de machines is dan ook van groot belang en behoort tot de standaard taken gedurende de productie.

Afwijkingen, storingen, reparaties; alles wordt bijgehouden in het systeem. Wij verwachten van jou dat jij hier ook netjes aan mee werkt zodat alles up-to-date blijft en wij hierop verbetervoorstellen kunnen verrichten. Als operator voer je een aantal taken zelfstandig uit, maar met het team zorgen wij ervoor dat de fabriek draait. Regelmatig overleggen en samen sparen over mogelijkheden zijn voor FrieslandCampina van belang. Jij en jouw team zijn van waarde om de fabriek iedere keer weer te verbeteren. 

Om in aanmerking te komen voor de procedure van deze vacature verwachten wij het volgende zeker terug te zien op jouw cv:

–      MBO opleiding niveau 3 richting techniek of levensmiddelentechnologie

–      Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie

–      Kennis van kwaliteitssystemen en –standaarden

–      Beheersing van de Engelse taal

–      Beheersing van Office pakket

–      Daarnaast ben jij nauwkeurig, stressbestendig, gestructureerd en zien wij graag een teamspeler die zijn passie in gaat zetten om te werken met complexe installaties.

 

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote