• Netherlands, Maasdam
  • Supply Chain - Make
  • Professional Job
  • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Dynamiek, leiderschap, Continue Verbeteren & passie voor de operatie. Dit zijn een aantal woorden die onze positie van Team Leider Productie kort omschrijven.

Stellenbeschreibung

In het kort

Dynamiek, leiderschap, Continue Verbeteren & passie voor de operatie. Dit zijn een aantal woorden die onze positie van Team Leider Productie kort omschrijven. Spreken deze woorden jou aan? Dan is deze positie wat voor jou.

Als Team Leider ben jij verantwoordelijk voor één van de drie ploegen (±25 man) werkend in een ochtend, middag of nachtdienst (06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00). Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en productievoortgang van jouw ploeg. Aan de hand van de week-en dagplanning weet je precies wat er geproduceerd moet worden. Naast de operationele werkzaamheden ben jij ook betrokken in ons Continue verbeter programma WCOM. Jij denkt samen met jouw team actief mee aan verbeteringen binnen de afdeling en draagt zorg voor de uitvoering hiervan.

 

Jouw rol

Als Team Leider productie ben jij werkzaam binnen  de Vul- en Verpakafdeling (VVA) van onze fabriek in Maasdam. Binnen de VVA wordt geproduceerd onder de merken Campina, Vifit, Mona en Optimel, plus verschillende Private Labels voor de Nederlandse markt. Voor het leveren van de meest verse producten aan de klanten, worden onze producten dagelijks bereid en direct gedistribueerd. Hierdoor is de VVA een zeer dynamische omgeving en moet je in staat zijn om snelle beslissingen te nemen.

 

De fabriek Maasdam

Maasdam maakt onderdeel uit van de Business Group Consumer Dairy. Binnen Consumer Dairy worden de producten geproduceerd die jij kent vanuit de supermarkt, het tankstation of uit de horeca. In Maasdam bevindt zich een productielocatie en een distributiecentrum. Onze melk wordt dag en nacht aangeleverd en verwerkt tot eindproduct op de afdeling Processing. In de VVA wordt het product vervolgens verpakt en door robots op pallets gestapeld. Gekoppeld aan de productieruimte is ons distributiecentrum, hiervandaan uit worden alle producten kort na productie gedistribueerd richting alle grote retailers. In totaal werken er ongeveer 400 fte op de locatie Maasdam.

 

Jouw profiel

Wat wij zoeken is een gedreven en flexibele team leider die opleeft binnen een dynamische omgeving. Je hebt een sterke drive om jezelf en je team te blijven ontwikkelen en beschikt over inhoudelijk kennis van een productie omgeving. Veiligheid en kwaliteit moeten bovenaan jouw lijst staan qua prioriteiten. Bij voorkeur heb jij al enige ervaring opgedaan met het aansturen van medewerkers en bijbehorende taken zoals beoordelingsgesprekking & planningen.

Zuivel kennis is niet nodig om in aanmerking te komen voor deze positie.

Verder zien wij graag op jouw CV:

  • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van Technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of levensmiddelentechnologie.
  • Affiniteit met processen in de levensmiddelentechnologie en kwaliteitsbewust.
  • Minimaal 2 tot 4 jaar aantoonbare leidinggevende werkervaring als manager in een productieomgeving, bij voorkeur in een processing- of verpakkingsomgeving.
  • Competenties: coachend, prioriteiten stellen, resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig, teamplayer, besluitvaardig, ondernemend, analytisch en van nature vernieuwend en gedreven.
  • Ervaring in het initiëren, vormgeven en uitvoeren van veranderingsprocessen.
  • Ervaring met verzuimmanagement en performance management.
  • Is bereid om ook buiten het ploegenrooster deel te nemen aan diverse overlegvormen en projecten.

Een online E-assessment maakt deel uit van het selectieproces.

Arbeidsvoorwaarden
De positie van Team Leider Productie is binnen FrieslandCampina ingeschaald in Hay 14. Het salaris hiervoor start bij €2.800,- en loopt tot een max van €3.800,- o.b.v. 38 uur per week. Dit is exclusief een gemiddelde ploegentoeslag van 20% (afhankelijk van je diensten). Daarbij kennen wij een standaard eindejaarsuitkering van 3%, een bedrijfs-en persoonlijk resultaat afhankelijk bonus oplopend tot 7.5% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld. Op vakantie kun je ook, in ons pakket behoren 25 vaste vakantiedagen en 13ATV dagen.

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote