• Netherlands, Veghel
  • Supply Chain - QSHE
  • Professional Job
  • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Op de Site in Veghel worden verschillende eindproducten geproduceerd met toepassingen in de farmaceutische industrie, babyvoeding, levensmiddelen en diervoeders. Voor deze Site zijn we op zoek naar een QA Specialist Feed/Food. Als Specialist Feed/Food zal je voor 75% van de tijd aan de slag gaan om Nutrifeed en andere feed stromen op de hele site op het gewenste niveau te krijgen en te behouden. De andere 25% van je tijd zal je je als QA specialist bezig houden met kwaliteit onze food fabriek. Kortom, een leuke afwisselende rol! Heb je geen ervaring in feed maar ben je enthousiast en bereid om je hierin te verdiepen? Dan is dit een unieke kans om jezelf te verbreden door zowel binnen food als feed je ervaringen toe te passen én nieuwe ervaringen op te doen.

Stellenbeschreibung

Nutrifeed produceert als onderdeel van Site Veghel hoogwaardige melkvervangers voor jonge dieren. Jij zal grotendeels verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van deze productie, maar je zal ook je werkzaam zijn voor de food fabriek. We hebben iemand nodig die met zijn/haar passie, kennis en enthousiasme gaat zorgen dat het kwaliteitsmanagementsysteem wordt geborgd en continu verbeterd. Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt voor het kwaliteitsmanagementsysteem van Nutrifeed, waarbij je support krijgt van andere afdelingen zoals QA Sales, QA Source, QA Systems, Regulatory Affairs en Technology. Verder werk je intensief samen met productie en R&D. Je maakt onderdeel uit van het Site QA Operations team.

 

In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor:

·     Het behouden van de benodigde certificeringsstatus, GMP+;

·     Het borgen van voeder-/voedselveiligheid- en kwaliteitsrisico’s;

·     De coördinatie van het HACCP team en het waarborgen van de inhoud van HACCP studie;

·     Coördineren bij kwaliteitsincidenten en assisteren van het site QA management in geval van  grote kwaliteitsincidenten;

·     Leiden van Root Cause analyses bij kwaliteitsincidenten

·     Borgen van kwaliteit in (investerings)projecten

·     Het voorbereiden, begeleiden en opvolgen van externe audits van diverse organisaties;

·     Input leveren voor de Site Quality Management review en het adviseren van het Site Management over prioriteiten voor verbetering;

·     Ondersteunen van klachtenafhandeling en klachtenmanagement;

·     Deelname aan het interne audit team;

·     Risico analyse van grondstoffen en het opstellen van het hiervan afgeleide monitoringsprogramma;

·     Opstellen, beoordelen, goedkeuren van kwaliteitsdocumenten (procedures, voorstellen voor wijzigingen, etc.);

·     Bijdragen aan training van operators en teamleiders m.b.t. kwaliteitsborging;

·     Managen van kwaliteitsgerelateerde verbeterprojecten. Bij de implementatie van nieuwe of gewijzigde processen treed je op als sparringspartner en kennisdrager van kwaliteit.

Lijkt het je leuk om je verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving waar kwaliteit een grote rol speelt? Reageer dan snel.

De kandidaat die we zoeken heeft de volgende achtergrond;

·     Je beschikt over een afgerond diploma op hbo-niveau in de richting van Food;

·     Ruime QA ervaring in Feed óf Food

·     Je bent stress bestendig en weet onder druk de juiste beslissing te nemen;

·     Je weet enthousiasme voor kwaliteit bij anderen te prikkelen;

·     Je weet anderen te overtuigen en weerstand te overwinnen wanneer het verbeteringen betreft;

·     Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift)

 

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

 

 

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote