• Netherlands, Maasdam
  • Supply Chain - Make
  • Management Job
  • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een “agile” Manager Technology die het prettig vindt zich te begeven in een dynamische omgeving. Maasdam/Rotterdam zijn productie plants voor dagverse producten, dit brengt een bepaalde dynamiek met zich mee in je dagelijkse werk. Hier krijg jij energie van en weet jij om te zetten naar positieve resultaten. Is dit niet echt iets voor jou?

Stellenbeschreibung

De productielocaties Maasdam en Rotterdam

Maasdam en Rotterdam maken onderdeel uit van de Business Group Consumer Dairy. Binnen Consumer Dairy worden de verse producten geproduceerd zoals Campina, Optimel, Vifit en Mona die jij kent vanuit de supermarkt, het tankstation of uit de horeca. Onze melk wordt dag en nacht aangeleverd en verwerkt tot eindproduct op de afdeling Processing. In de Vul- en Verpakkingsafdeling wordt het product vervolgens verpakt en door robots op pallets gestapeld. Gekoppeld aan de productieruimte in Maasdam is ons Distributiecentrum, hiervandaan worden alle producten kort na productie gedistribueerd richting alle grote retailers. In totaal werken er ongeveer 300 fte op de productielocaties Maasdam en Rotterdam.

 

Jij als Manager Technology

In de rol van Manager Technology ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling Technology in Maasdam waar de (proces)technologen (2) en de Teamleiders Processing (4) onder vallen. Daarnaast heb je een functionele lijn naar de Procestechnoloog in Rotterdam. In totaal bevinden zich 28 fte in jouw team. Naast het coachen & aansturen van je team is een belangrijk onderdeel van jouw rol het sturen op de 4 ZERO`s (Safety, Quality, Lost Sales, Cost/Capital). Tevens is de interactie met stakeholders in de gehele onderneming een belangrijk aspect van je functie.

In deze rol rapporteer jij rechtstreeks aan de Site Director van Maasdam/Rotterdam en maak je onderdeel uit van het Management Team.

 

De uitdaging in deze positie bevindt zich op meerdere fronten. Naast het coachen en aansturen van je team en het managen op de 4 ZERO`s, ben jij ook actief betrokken bij de voorbereiding en implementatie van investeringsprojecten en de instandhouding en verdere optimalisatie van de productielocatie. Zo wordt er nu onder leiding van de Performance Excellence afdeling in Amersfoort hard gewerkt aan een aantal grote productie uitbreidingsprojecten van de fabriek in Maasdam. Daarnaast loopt in de productielocaties een Continuous Improvement Programma dat erop gericht is om de veiligheid, kwaliteit, efficiëntie & output van de fabriek te verbeteren.

Om succesvol te zijn in deze posite voldoe je aan de volgende criteria:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur in de richting van Chemische Technologie of Levensmiddelentechnologie;
  • Affiniteit met processen in de levensmiddelentechnologie en kwaliteitsbewust;
  • Minimaal 2 tot 4 jaar aantoonbare leidinggevende werkervaring als manager in een productieomgeving, bij voorkeur in een processing- of verpakkingsomgeving;
  • Competenties: coachend, prioriteiten stellen, resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig, teamspeler, besluitvaardig, ondernemend, analytisch en van nature vernieuwend en gedreven;
  • Ervaring in het initiëren, vormgeven en uitvoeren van veranderingsprocessen;
  • Ervaring met performance management;
  • Ervaring in Project Management.

Een online E-assessment maakt deel uit van het selectieproces.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote