• Netherlands, Borculo
 • Supply Chain - Make
 • Professional Job
 • Full-Time

Short description

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het Asset Management van de site Borculo, je maakt onderbouwde afwegingen tussen de prestaties, risico’s en kosten die dit met zich meebrengt en toetst dit aan de Supply Chain strategie, dit in goed onderling overleg met andere betrokken afdelingen.

 

Daarnaast geef je leiding, sturing en richting aan je team van Maintenance Engineers, OT-Engineers, Compliance Engineers, Sparepart Managers en Tekenaars en initieer je verbeterprogramma’s.

 

Bedrijfsinformatie:

Bij Friesland Campina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. Friesland Campina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

 

Bij Friesland Campina werken we samen om dagelijks miljoenen consumenten te voorzien van waardevolle voedingsstoffen. De wereld verandert steeds sneller en wordt steeds complexer. Balans is voor ons een sleutelwoord; ‘en’ is belangrijker dan ‘of’ en ‘maar’. We zijn één van de grootste zuivelbedrijven van de wereld en door onze unieke structuur zijn onze boeren zowel leverancier als eigenaar van het bedrijf. We zijn succesvol omdat we goed zijn in het verwaarden van onze melk, zowel commercieel als op het gebeid van voedingswaarde van onze producten. We zijn actief in zeer competitieve markten en moeten daarom blijven innoveren en soms risico’s nemen om relevant te blijven. Zowel wij als onze boeren geloven in eerlijk zaken doen met focus op de lange termijn. Duurzaamheid is hiervan voor ons een logisch gevolg. Ondernemende mensen die zowel strategisch kunnen denken en resultaten kunnen boeken voelen zich bij ons thuis.

 

De productielocatie in Borculo is een van de vijf grootste en belangrijkste productielocaties van FrieslandCampina en richt zich voornamelijk op de productie van ingrediënten voor de babyvoeding en farmaceutische industrie. Hier zijn we zeer succesvol in. Recent is er een state of the art IFT(baby & kindervoeding) fabriek gebouwd in Borculo. Maar hier blijft het niet bij en de komende jaren staan er een groot aantal belangrijke investeringen gepland om de betrouwbaarheid te garanderen en de productiecapaciteit in Borculo nog verder uit te breiden. Samen bouwen wij aan Borculo met een duidelijke route op weg naar 2020 die volledig past in de strategie van FrieslandCampina.

Stellenbeschreibung

Functieomschrijving:

Je grootste uitdagingen zijn:

 • Je zorgt er voor dat, als afgeleide van de productie visie met haar doelstellingen, je de asset performance aantoonbaar optimaliseert. Dit betekent dat je op natuurlijke wijze een balans houdt tussen prestatie, risico’s en budget;
 • Je zorgt voor het opstellen, verbeteren & implementeren van Risk Based onderhoudsconcepten;
 • Je bent verantwoordelijk voor de technische integriteit en compliance van de productielocatie;
 • Je coacht je medewerkers en ondersteunt hen in hun opleidings- en ontwikkelbehoeften.
 • Je ondersteunt de Engineers bij de implementatie van standaarden, onderhoudsconcepten en –plannen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de onderhoudsresultaten en verbeteradviezen op basis van KPI’s;
 • Je bent verantwoordelijk voor spare-parts management;
 • Je bent verantwoordelijk voor locatie (Operations Technologie) OT-beleid;
 • Je hebt frequent contact met Productie en Technologie om samen te werken aan optimale technische beschikbaarheid.

Functie-eisen:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde;
 • Relevante leidinggevende ervaring en People management skills in bij voorkeur een technische omgeving zijn een pré;
 • Ervaring met Project- en Onderhoudsmanagement;
 • Ervaring op het gebied van onderhoudsprocessen en kwaliteitssystemen, bij voorkeur in de food of -procesindustrie;
 • Aantoonbare ervaring met troubleshooting/ gericht verbeterprocessen in een productie omgeving;
 • Je bezit de volgende eigenschappen: leadership, resultaatgericht, visie & strategisch plannen, procesmatig denken, plannen en organiseren, overtuigingskracht, besluitvaardigheid, People management, analytisch.

Arbeidsvoorwaarden:

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Contactinformatie:

Heb je interesse in deze dynamische functie waarin je ook veel kunt leren, dan nodigen we je van harte uit om online te solliciteren via onze site. Een (online) assessment maakt deel uit van het selectieproces.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Henk van Zuijlen Manager Techniek , 06-51584431.

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote