• Netherlands, Born
  • Supply Chain - Make
  • Professional Job
  • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Voor ons Maintenance team in Born zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

In onze fabriek in Born wordt Goudse kaas gemaakt. In het netwerk van kaasfabrieken is Born een middelgrote verwerker; met ongeveer 90 fte aan vaste medewerkers wordt jaarlijks ongeveer 385 miljoen melk verwerkt tot kaas. Het Maintenance team (14 fte) wordt aangestuurd door de Maintenance Manager. Als Maintenance Engineer maakt je onderdeel uit van dit team en rapporteer je rechtstreeks aan de Maintenance Manager.

Stellenbeschreibung

Jij als Maintenance Engineer;

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het (preventief) onderhouden en verbeteren van het productieapparaat, het opheffen en voorkomen van storingen teneinde een in het kader van de te bereiken en te realiseren productiedoelstelling beschikbare apparatuur te garanderen. Dit doe je door middel van een structurele benadering van het geheel ( vb. RCA methodieken).

Hiervoor ontwikkel en onderhoud je een optimaal preventief onderhoudspakket met een optimale voorraad aan reserve onderdelen. Daarnaast zorg je voor de technische documentatie op de afdeling.

 

Je begeleidt en adviseert monteurs en operators teneinde een adequaat correctief en preventief onderhoud te garanderen.

 

Tevens ben je verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren en opvolgen van verbeteringsprojecten teneinde de efficiënte werking van de organisatie te verzekeren en de oplevering van projecten volgens de vooraf bepaalde specificaties/beperkingen te garanderen.

 

Tot slot verleen je support aan de projectengineers voor de verschillende projecten ten einde een optimaal project resultaat te verkrijgen.

 

Een uitdagende en afwisselende baan! Wat vragen wij van jou?

 

Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je bent proactief, resultaatgericht, je toont eigenaarschap, bent analytisch, klantgericht en je werkt accuraat.

 

Wat zoeken wij;

  • Technische HBO opleiding (Bachelor Elektro mechanica & automatisering)
  • Kennis van RCA methodieken
  • Kennis van Elektrotechniek, Mechanica, PLC technieken en relevante machine besturingen
  • Ervaring in soort gelijke functie
  • Beheersing van Office pakket
  • Kennis van kwaliteitstsystemen, -standaarden
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

 

Wat krijg je van ons?

– Een contract bij FrieslandCampina, wij binden graag goede mensen;
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform zuivel-cao;
– Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; Wij zijn benieuwd naar jouw ambities!
– Een goed inwerktraject zodat je goed voorbereid aan de slag kunt

 

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Contactinformatie 

Heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met de Maintenance manager, Roland van Melick 0031-630265566

 

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote