• Netherlands, Nuenen
  • Human Resources
  • Professional Job
  • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Voor onze locatie in Nuenen en het Distributiecentrum in Maasdam, onderdeel van de Business Groep Consumer Dairy, zijn wij op zoek naar een inspirerende HR Manager.

 

De locatie in Nuenen richt zich op de productie en distributie van een assortiment zuivelproducten met toegevoegde waarde voor de professionele en foodservice markten zoals bakkerijen, fastfoodketens, horeca en cateringbedrijven. Een groot deel van het assortiment wordt direct aan klanten geleverd die vertrouwen op hoge leverbetrouwbaarheid. In de locatie werken ca. 140 medewerkers, grotendeels in ploegendiensten.

Het Distributiecentrum (DC) in Maasdam is een in hoge mate geautomatiseerd warehouse, ontworpen en ingericht om verse zuivelproducten op te slaan en te distribueren naar klanten. Het DC heeft een directe verbinding met het productiebedrijf in Maasdam en ontvangt daarnaast producten vanuit diverse andere FrieslandCampina locaties. In de locatie werken ca. 100 medewerkers in een 4-ploegendienst.

Stellenbeschreibung

In alle operationele en tactisch/strategische facetten van het HR-werk ken jij de weg. Je informeert, adviseert en verstrekt richtlijnen op HR gebied. Uiteraard ben je ruimschoots bekend met het adviseren en coachen van een diversiteit aan managers bij o.a. talent management, learning & development, performance management en disfunctioneren, conflicthantering, beloning, functiewaardering, verzuim en ontslag. Typische HR-issues waarin jouw mensgerichte en toegankelijke houding goed tot zijn recht komt. Dat heb je wel bewezen in je vorige banen.

 

Bij voorkeur heb je affiniteit met een fabrieksomgeving en kun je je weg vinden in de samenwerking met operators, managers en senior management. Je hebt ruime ervaring in de samenwerking met- en het acteren als gesprekspartner van de medezeggenschap.

 

Gezien de huidige organisatieontwikkelingen, zowel in de business als binnen HR, en de diverse stakeholders die daarmee gemoeid zijn, is een belangrijke uitdaging in deze functie het vinden van de juiste balans tussen het acteren als business partner voor het management en het coördineren van meer operationele HR zaken en cycli (in samenwerking met je HR Business Partner en HR shared service center). Voor managers die aan de vooravond van een veranderingstraject staan ben jij daarom een energieke sparringpartner. Iemand die in mogelijkheden denkt en hen te allen tijde voorziet van praktisch en resultaatgericht advies.

 

Je durft het management een spiegel voor te houden. Je bent één van de sturende krachten bij de veranderingstrajecten, spreekt managers en medewerkers aan op hun verantwoordelijkheden en je zorgt samen met hen voor visie, focus en resultaat. Een deel van je tijd zal je projectmatige werkzaamheden verrichten voor de Nederlandse locaties van de OpCo NWE onder aansturing van je direct leidinggevende.

 

Ben jij die stevige HR Manager met ervaring binnen een complexe organisatie en heb je bewezen de rol van HR Manager in te kunnen vullen? Dan zij wij op zoek naar jou. 

 

 

Job Requirements

  • WO/HBO werk- en denkniveau met voorkeur HR specialisatie
  • 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Werkervaring binnen een grote en dynamische organisatie (voorkeur FMCG / Retail ) waarbij je op diverse niveaus als HR Manager je meerwaarde hebt bewezen.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote