• Netherlands, Lochem
  • Human Resources
  • Internship / Apprenticeship
  • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Wie zijn wij?

FrieslandCampina produceert en verkoopt consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika via eigen dochterondernemingen. Daarnaast worden vanuit Nederland wereldwijd zuivelproducten geëxporteerd. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven in West-Europa.

FrieslandCampina heeft vestigingen in 33 landen met bijna 22.000 medewerkers. De producten van FrieslandCampina vinden hun weg naar meer dan 100 landen. Het centrale kantoor van de onderneming is gevestigd in Amersfoort. Met een jaaromzet van 11 miljard euro behoort FrieslandCampina tot de zes grootste zuivelondernemingen in de wereld.

 

Op de locatie Lochem worden boter-, boterolie-, melkpoeder- en filtratieproducten geproduceerd. Deze worden vervolgens vanuit de fabriek aan de producenten binnen de food- en nutritionele markt geleverd. Er wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week geproduceerd. In totaal zijn er 190 medewerkers werkzaam binnen de locatie Lochem.

Stellenbeschreibung

Wat is je rol?

Je zult gedurende je stage meelopen op de HR-afdeling van een multinational en krijgt volop de mogelijkheid om de opgedane HRM kennis in praktijk te brengen. De administratieve processen van de HR-afdeling zijn ondergebracht in een Shared Service Centre, waardoor jouw focus op tactisch niveau ligt. Daarnaast ligt er de uitdaging om het gezondheidsbeleid voor de medewerkers een nieuwe impuls te geven, hierin kan je je creativiteit en initiatief helemaal kwijt!

Wil je graag uitgedaagd worden? Dan is dit de stage voor jou!

Functie-eisen

  • Je studeert HRM en zit in het 2e of 3e studiejaar;
  • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar gedurende 5 maanden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt kennis van het Microsoft Office pakket;
  • Je bent proactief, leergierig en resultaatgericht.

 

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante en vooral een veelzijdige stage waar jij je goed kunt ontwikkelen binnen het HRM-vakgebied. Daarnaast is er ruimte voor een passende stagevergoeding. Tot slot kun jij rekenen op goede begeleiding en garanderen wij jou een prettige werkomgeving.

 

Sollicitatie

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct door je CV met motivatiebrief naar Marion van Andel te sturen, via marion.vanandel@frieslandcampina.com. Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contract op met Marion op maandag, dinsdag en donderdag via telefoonnummer 06-83637118.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.frieslandcampina.com.

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote