• Netherlands, Wolvega
  • Finance
  • Internship / Apprenticeship
  • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Bij FrieslandCampina delen we met 24.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Stellenbeschreibung

Het FSSC is het Financial Shared Service Center van FrieslandCampina en is in Nederland gevestigd in Wolvega en Amersfoort. Hier worden de gecentraliseerde financieel-administratieve processen uitgevoerd voor alle organisatorische eenheden binnen Nederland.

Binnen de afdeling Record to Report van het FSSC in Wolvega zijn we op zoek naar zelfstandige, proactieve en enthousiaste stagiaires. Deze afdeling bestaat uit vier teams (General Accounting, Intercompany, Supply Chain en Go to Market) en binnen elk team kun je je ontwikkelen op financieel-administratief gebied.

Functieomschrijving
Per begin september zijn wij op zoek naar daadkrachtige HBO stagiaires die niet alleen meelopen, maar ook zelfstandig en proactief meewerken.

Dit is een stage die je de mogelijkheid biedt in korte tijd veel te leren in een dynamische omgeving. Het gaat om een fulltime meewerkstage voor een periode van 5 maanden. In deze periode als stagiair(e) werk je proactief en zelfstandig mee in een Record to Report-team. Ben jij een resultaatgerichte teamspeler met ondernemingszin en een hands-on mentaliteit? Ben je niet bang om uitgedaagd te worden? Denk je graag mee in end-to-end verbeteringen in de financiële administratie? Dan is dit je kans om een prachtige stageplek te bemachtigen. We kijken uit naar je reactie!

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden ben je ook:

• Student HBO-opleiding Finance & Control;
• Minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
• communicatief en sociaal vaardig.

Beloning

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld:

  • We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding.

 

Schriftelijke sollicitaties kunnen per mail gestuurd worden naar koen.oudevrielink@frieslandcampina.com 

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote