• Netherlands, Nuenen
  • Supply Chain - Make
  • Professional Job
  • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Voor onze locatie in Nuenen zijn we op zoek naar een

 

Procesoperator vulafdeling

 

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan ons productieproces en vindt je het leuk om een coördinerend rol te hebben in ons vul- en verpakkingsproces?

 

Reageer dan snel, het team in Nuenen kijkt naar je uit!

Stellenbeschreibung

Over FrieslandCampina Nuenen:

FrieslandCampina Nuenen is onderdeel van de werkmaatschappij Foodservice en actief in de industriële marktsegmenten Bakkerij en Soepen & Sauzen. De locatie in Nuenen is een productie unit met een duidelijke focus op producten met toegevoegde waarde. Haar business model kan omschreven worden als ‘customer intimacy’. Deze manier van werken wordt gekenmerkt door een intensieve samenwerking tussen verkoop, R&D, operations en de klant.

 

 

Wat verwachten we van jou als Procesoperator?

Je bedient de procesapparatuur van verschillende soorten (automatische) afvullijnen, en zorgt ervoor dat de productie volgens planning en specificatie verloopt. Hierbij staat veilig werken volgens onze Life Saving Rules en aanvullende veiligheidsvoorschriften voorop.

Je voert diverse kwaliteitscontroles uit en verwerkt de gegevens op lijsten en in de softwareprogramma’s. Tijdens en na de productie ben jij verantwoordelijk voor het reinigen van de installatie, en de werkomgeving.

Je lokaliseert en rapporteert storingen in de afvulapparatuur, stuurt het proces bij wanneer dat nodig is en verhelpt kleine storingen zelfstandig.

Je rapporteert onveilige situaties en doet voorstellen voor verbeteringen op het gebied van veiligheid. Daarnaast neem je actief deel aan WCOM-verbeterteams.

Je bent werkzaam in de drieploegendienst. Op de locatie in Nuenen wordt op zaterdag en zondag beperkt gewerkt waardoor je bijna alle weekenden vrij bent. De bedrijfstijd is van zondagavond tot zaterdagochtend (begin en einde nachtdienst)

 

Een uitdagende en afwisselende baan! Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent initiatiefrijk, denkt in oplossingen en bent graag bezig met verbeteringen. Verder stel je jezelf flexibel op, ben je leergierig en neem je altijd je verantwoordelijkheid. Wij zoeken een prettige collega op wie wij kunnen bouwen en vertrouwen. Een open communicatie en focus op kwaliteit is daarbij erg belangrijk. Verder is veilig werken bij FrieslandCampina aan de orde van de dag!

 

 

Wat zoeken wij?

– Minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau; zoals VAPRO B, levensmiddelen, procestechniek

– Minimaal 3 jaar werkervaring

– Affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie

– Aantoonbare ervaring met diverse softwarepakketen waarbij het werken met SAP en Wonderware (of gelijksoortig)

– VOP NEN3140 of bereid te halen

– Kennis van kwaliteitssystemen en -standaarden.

 

Wat krijg je van ons?

– Een contract bij FrieslandCampina, wij binden graag goede mensen;

– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform zuivel-cao;

– Een werkweek van 36 uur in een 3 ploegendienst met veel vrije weekenden,;

– Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; Wij zijn benieuwd naar jouw ambities!

– Een goed inwerktraject zodat je goed voorbereid aan de slag kunt;

– Collega’s die graag met jou kennis willen maken.

 

Over FrieslandCampina

Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken -ruim 30- bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. Friesland Campina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort

 

Contactinformatie

Is dit de functie die past bij de volgende stap in je carrière? Laat het even op je inwerken maar wacht niet te lang! Wij nodigen je uit om je interesse kenbaar te maken. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Maarten van Luijtelaer, Hoofd Productie, telefoonnummer 040 – 295 12 00

Wij zien jouw reactie graag via deze site tegemoet.

 

Werving en Selectie

De werving en selectie voor de vacature wordt voor FrieslandCampina uitgevoerd door Randstad Inhouse Service. Het betreft een vacature voor een rechtstreeks dienstverband bij FrieslandCampina

 

Contact informatie

Beau Coenen, Machtild Settels en Jordy Verhagen

frieslandcampinaveghel@nl.randstad.com

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote