• Netherlands, Born
 • Supply Chain - Make
 • Professional Job
 • Full-Time

Kurze Stellenbeschreibung

Echte Goudse kaas komt uit Born!

 

Voor de Technische Dienst binnen Cheese Born zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven

 

Allround Monteur (volcontinu dienst)

 

"Ben je Verantwoordelijk en ben je Besluitvaardig en Actiegericht”

 

Dat is wat wij van een Allround monteur met eigenaarschap en daadkracht verwachten. Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Wil je werken in een schone en hightech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stellenbeschreibung

 

Jij als Allround Monteur;

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel de geplande als storing werkzaamheden in onze Kaasfabriek in Born. Je vakgebied bestaat uit alle hierin  voorkomende technische werkzaamheden E&I en WTB. Je werkt zelfstandig in de uitvoering en je voert het geplande onderhoud volgens werkplanning uit. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM en werk je, waar nodig, de technische documentatie bij. De rapportage helpt je ook bij het analyseren van storingen. Als Allround Monteur ben je ook in staat om werkzaamheden van monteurs van derden te coördineren en te begeleiden, zodat zij veilig en hygiënisch te werk gaan.

 

Hoe ga je dit doen?

Veilig, bij FrieslandCampina staat veilig werken voorop! Om dit waar te maken bieden we jou diverse tools aan om veilig te kunnen werken. Als allround monteur ben je niet alleen, je werkt nauw samen met je collega monteurs en de werkvoorbereider. Samen verdeel je de werkzaamheden en zorg je na uitvoering voor een zorgvuldige overdracht aan productie. Verder heb je regelmatig werkoverleg en neem je deel aan verbeterteams en projectteams.

 

Een uitdagende en afwisselende baan! Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit het werken aan technische installaties en vindt het leuk om samen met je collega’s de locatie op een technisch hoogwaardig niveau te brengen. Je bent proactief, je toont eigenaarschap en je werkt accuraat, zodat de productievoortgang is gewaarborgd. Gedurende je inwerkperiode  start je als allround monteur in een dagdienst functie.  Daarbij is het je doelstelling om de installaties snel eigen te maken. Tevens blijf je jezelf vakinhoudelijk  verder ontwikkelen met als doel om snel door te groeien tot allround onderhoudsmonteur in een 5-ploegendienst.

Wat zoeken wij;

 • MBO4 – Electrotechniek of Mechatronica;
 • Vakbekwaam persoon Laagspanning (NEN3140 VP) of bereid om dit te leren;
 • Basisopleiding automatisering en besturingstechnologie;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een productie omgeving;
 • Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen, SAP PM is een pré;
 • Servicegerichte houding met eigenaarschap voor problemen en uitdagingen; 
 • Flexibel als het gaat om werken buiten kantoortijd in geval van storing of calamiteit;
 • Goed in staat te werken binnen een collegiaal en hecht team;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Wat krijg je van ons?

– Een contract bij FrieslandCampina, wij binden graag goede mensen;
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform zuivel-cao;
– Je bent werkzaam in een 5 ploegen systeem en de gemiddelde werkweek is 33,6 uur;
– Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; Wij zijn benieuwd naar jouw ambities!
– Een goed inwerktraject zodat je goed voorbereid aan de slag kunt

 

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Contactinformatie;

Heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met Mieke Dille, Talent Scout via mieke.dille@frieslandcampina.com.

Voor Inhoudelijke functiegerichte vragen kunt U contact opnemen met de Maintenance manager, Roland van Melick 0031-630265566

Kontaktinformation

jobspezifische Stellenangebote