• Netherlands, Borculo
  • Supply Chain - Make
  • Professional Job
  • Full-Time

Short description

Op onze locatie Borculo hebben wij een functie beschikbaar als Allround Maintenance Technician.

 

Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe installaties en apparatuur. De gebruikelijke storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem jij voor jouw rekening. Dit doe je niet alleen zelfstandig maar ook als begeleider en coördinator van externe monteurs en inleenkrachten. In het kader van ‘meten is weten’ voer je analyses uit. We verwachten van jou een oorzaak rapportage zodat we onze installaties continu kunnen verbeteren.

 

Dat is wat wij van een ervaren en nauwkeurige allround monteur als jou verwachten. Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stellenbeschreibung

Kerntaken en verantwoordelijkheden:  

 

Werkproces Maintenance execution

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor zowel het preventief als correctief onderhoud. Storingen tijdens jouw dienst los jij op. Je voert modificaties uit en beperkt nieuwbouw.  Informatie voor het actualiseren van technische tekeningen, documentatie, schema’s en instellingen lever jij aan. Daarbij ben jij ook verantwoordelijk voor een goede overdracht van de installatie naar productie, registreer jij uitgevoerde werkzaamheden en draag je bij aan storingsanalyse. De  administratieve afhandeling van onderhoudsactiviteiten leg jij vast in het Onderhoudsbeheerssysteem. Deelname aan werkoverleggen en verbeterteams vinden wij erg belangrijk. Net zoals het begeleiden van derden.

 

Kwaliteit onderhoudsprocessen

Je bewaakt de uitvoering van procedures conform het kwaliteitshandboek en doet verbetervoorstellen voor onderhoud en uitvoering. 

 

Handhaving Quality, Health, Safety en Environment

Je past alle relevante kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieueisen en -standaarden toe en handhaaft deze. De LOTOTO procedure ken jij en pas jij toe. Onveilige en onhygiënische situaties signaleer jij en meld deze aan leidinggevende. Tot slot hoort het voorbereiden van werkvergunningen ook tot jouw takenpakket.

In aanvulling op bovengenoemde:

  • Heb je een afgeronde opleiding MBO 4 Elektrotechniek plus Werktuigbouwkunde, of Mechatronica;
  • Ben je bevoegd persoon Laagspanning;
  • Heb je een basisopleiding automatisering en besturingstechnologie;
  • Heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Heb je kennis van toegepaste besturingssystemen, toegepaste software pakketten en netwerksystemen;
  • Heb je de volgende eigenschappen: resultaatgericht, initiatief, analytisch, stressbestendig, klantgericht, accuraat, communicatief, samenwerken, veiligheidsbesef/bewustzijn.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

jobspezifische Stellenangebote